About Quyntess

Quyntess (www.quyntess.com) is een bedrijf, dat opereert op het snijvlak van Supply Chain Management en Informatietechnologie. Onze oplossingen worden gebruikt door diverse grote klanten (Volkswagen, Stork/Fokker, Danone, Pepsico, UPS), zowel in Nederland als daarbuiten. Quyntess in gevestigd in Gorinchem en heeft kantoren in Duitsland en Frankrijk.

The job

In deze functie ben je verantwoordelijk voor beheer en de administratieve afhandeling van onze klantprocessen (front office) en leveranciersprocessen (back office). De voertaal is voornamelijk Engels. Omdat onze boekhouding en salarisadministratie uitbesteed zijn zoeken we iemand met daarop aansluitende allround vaardigheden. Verder biedt je ondersteuning aan de directie door bijhouden van diverse lopende en permanente dossiers. Je werkt samen met de Office Manager die ook part-time werkt. Samen verdelen jullie een aantal algemene secretariaatstaken zoals telefoon en agendabeheer en het bijhouden van de customer support backlog. Betrokkenheid en graag zelfstandig uitvoering geven aan je taken kwalificeren je voor deze functie. We zoeken iemand nauwkeurig werkt, het overzicht kan behouden en zowel intern als extern goede contactuele relaties onderhoudt.

The requirements

• Kennis en ervaring met Word, Excel en Outlook
• Ervaring met administratieve processen rond boekhouding, P&O administratie en verzekeringen
• Nauwgezet in uitvoering, oog voor detail en presentatie
• Goede contactuele eigenschappen en gevoel voor sfeer in het team
• Zelfsturend op deadlines, pro-actief rapporteren en op de hoogte houden van directie
• Opleiding op tenminste MBO-niveau administratief / secretarieel
• Goede kennis en beheersing van de Engelse taal, ook schriftelijk. Kennis van andere talen (Duits, Frans) is een pluspunt.
• Tenminste 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een kleine tot middelgrote onderneming, bij voorkeur binnen IT services
• Grote mate van zelfstandigheid
• Bereid om bij deeltijd incidenteel zaken buiten reguliere werktijden om van huis uit te regelen

Work at Quyntess

Quyntess staat voor een (h)echt team mensen met een professionele achtergrond die diensten en ondersteuning verlenen aan internationale klanten van naam en faam. Onze medewerkers werken aan verschillende projecten en zijn vaak onderweg of werken deels van huis. Daarnaast zijn er medewerkers met een meer technische functie die meer vanuit het kantoor werken. Ook de directie is veel onderweg en actief in acquisitie, projectleiding en coaching van medewerkers. In deze rol onderhoud je daarom ook op eigen initiatief contact houdt met je collega’s, en in voorkomende gevallen leveranciers en voer je zeker niet enkel administratieve taken uit.

De teamsfeer kenmerkt zich door het delen van kennis en ervaring en het in een informele sfeer samenwerken aan de realisering van oplossingen voor complexe suply chain problemen voor onze klanten. Naast een inwerkperiode geven we ruimschoots kansen voor zelfstudie en verdieping en het volgen van professionele trainingen.
Wij bieden een uitstekend pakket van beloning en arbeidsvoorwaarden, passend bij je kennis en ervaring. Na een contract voor bepaalde tijd zoeken we iemand die wil werken in een vast dienstverband.

Location

Quyntess is goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord-Brabant midden en Zuid-Holland.

Apply now!

Reacties ontvangen we graag voor 28 Juli 2017 via onze sollicitatiepagina.