Bent u klaar om elektronische facturen te versturen naar de Overheid?

Vanaf 1 januari 2017 zijn bedrijven met een nieuw contract met de overheid verplicht om elektronisch een factuur te sturen. In het kader van een duurzamere en digitale overheid en het versnellen van de transitie is het gebruik van Digipoort vanaf het begin van het jaar contractueel opgelegd.

Levert u als bedrijf producten en/of diensten aan de overheid en wilt u koppelen met Digipoort? Als SAP Partner maakt Quyntess zich sterk om SAP klanten aan beide zijden van de Digipoort aan te sluiten en helpt u over te stappen op elektronische facturatieprocessen.

e-Facturatie voor overheidsleveranciers

Deze oplossing maakt gebruikt van de Quyntess Interchange Service (QIS) technologie, waarmee u uitgaande facturen vanuit uw eigen (SAP) berichttype naar elk gewenste medium en formaat, waaronder UBL 2.0 en HR-XML, kunt converteren en versturen naar uw klant.

Naast efactureren zorgt Quyntess ervoor dat u op basis van dezelfde technologie een standaard koppeling kunt maken voor andere digitale berichtenstromen, waaronder DigiInkoop. Deze koppeling voldoet aan alle eisen die de overheid stelt voor het ontvangen en aanleveren van inkoopgerelateerde berichten zodat op een snelle en eenvoudige wijze vanuit SAP berichten kunnen worden uitgewisseld in de gevraagde formaten/ standaarden. 

e-Facturatie voor leveranciers

De Quyntess Interchange Services (QIS) koppeling als startpunt

Waarschijnlijk verstuurt u naast de overheid ook facturen naar andere klanten. Als u deze klanten ook elektronische facturen wilt sturen vanuit uw SAP systeem, dan kan deze koppeling ook daarvoor gebruikt worden. Wij maken de koppeling via Quyntess Interchange Services (QIS).

De aansluiting op dit platform biedt u de mogelijkheid om iedere klant te bereiken met elektronische facturen (system-to-system) die over een vorm van elektronische data uitwisseling beschikt. Dit kan in elk formaat die uw klant wenst: uw klant hoeft zich dus niet aan een formaat of een standaard aan te passen.

Wat zijn uw voordelen?

  • On Demand oplossing
  • 100% vanuit uw eigen SAP facturatieproces
  • Gecertificeerd en voldoet aan alle overheidseisen
  • SLA dekt wijzigingen in berichtspecificaties
  • Snelle adoptie en uitrol van e-facturatie naar partners
  • Koppeling ook bruikbaar voor uitrol naar DigiInkoop en/of overige berichtstromen
  • B2B integratie met uw SAP core systeem
  • 1 technische koppeling voor alle berichttypen
  • U bereikt wereldwijd 60.000+ aangesloten partners

Wilt u meer weten over deze koppeling?

Voor meer informatie over het factuurloket Digipoort kunt u terecht op www.logius.nl

Heeft u als leverancier interesse om een koppeling te maken met Digipoort/ DigiInkoop? Neem direct contact op met ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 0183-610614. 

U kunt zich ook hieronder direct aanmelden voor meer informatie over deze koppeling.

btn-aanmelden-oranje

« Terug